Marika Fingerroos avautuu rahasta ja rakkaudesta: ”Miekkonen polkas pari hassua kertaa ja nakkas pihalle”

22.09.2016

Marika Fingerroos ottaa kantaa rahan ja rakkauden väliseen dilemmaan uudessa bloggauksessaan. Hän on sitä mieltä, että haluaa aina säilyttää parisuhteessa omat rahansa, mutta ei pistä pahakseen, jos mies haluaa tarjota luksusta, eli maksaa matkoja, ulkona syömisiä ja niin edelleen.

-Luulenpa, jotta miehet, joilla on varaa hemmotella naistaan, JOTA RAKASTAVAT,  tekevät sen ihan rakkaudesta toista kohtaan, ja ne miehet joilla ei ole varaa ylimääräisiin lahjoihin, rakastavat silti kumppaniaan yhtä lailla.

Marikan mielestä ne naiset jotka eivät saa mieheltään lahjoja ja hemmotteluja, ovat suurimpana äänitorvena tuomitsemassa toisenlaisen elämäntyylin. Hän kertoo esimerkin kaveristaan, joka myös kitisi aiheesta ja oli kateellinen muiden naisten miehiltään saamista lahjoista. Hän on tosin jo entinen kaveri.

Ilmeisesti tämänkin kateellisen naisen mielihalut olisivat itsellään vetäneet huomioivan miehen suuntaan. Marika muistelee:

-Vaikka minulle piruili asiasta, yritti hän 6-0 vikitellä miestä, joka olisi mahdollisesti kustantanut hänelle jotain, mutta ei flaksi käynyt. Miekkonen polkas pari hassua kertaa ja nakkas pihalle…

Värikäs blogiteksti täällä

Lisää luettavaa