Menestyvä somevaikuttaja Rosanna Kulju sairastui masennukseen – kertoo siitä avoimesti

Rosanna putosi kaivoon. Henkiseen sellaiseen.

12.10.2022

Rosanna Kulju on menestyvä viihdealan yrittäjä, jonka firma takoo ennätystulosta yli 300 000 euron liikevaihdolla.

Kaikella on ollut hintansa. Rosanna kertoo somessaan masennuksesta, johon hän sairastui vuosi sitten tähän aikaan.

-Viime vuonna näihin aikoihin sairastuin vakavaan masennukseen ja burn outiin joka tuntui vievän kaiken mennessään. Pitkä matka on kuljettu sieltä pimeydestä ja nyt valo on vihdoin läsnä mun päivissä vaikka onkin välillä vaikeaa. Elämä on ylä- ja alamäkiä ja se on asia joka on vaan hyväksyttävä. On ’helpottavaa’ kuulla kuinka muillakin on vaikeaa ja kuinka se tie ulos ja eteenpäin pimeydestä on mahdollista ammattilaisten ja läheisten avulla. Jos jotain olen tästä ikuisuudelta tuntuvasta jaksosta oppinut niin se on se, ettei kaikkea tarvitse yksin jaksaa. Yksin ei aina ole vahva ja vahvuutta on pyytää apua silloin kun tuntuu ettei itse jaksa pitää päätä pinnalla, Rosanna upeasti rohkaisee.

Nainen sanoo oppineensa vuoden aikana paljon itsestään.

-Vaikka edelleenkin pelottaa tuo pimeys, tai kaivo joksi itse tuota aikajaksoa kutsun niin tiedän nyt, että vaikka tippuisin sinne niin mulla on keinot ainakin pitää kaivon kansi auki jonka jälkeen pääsen taas kiipeämään ylös pohjalta, Rosanna kirjoittaa.

Rosannalla on tärkeä viesti kohtalotovereilleen:

-Anna aikaa itsellesi ja yritä uskoa siihen että jotain parempaa on tulossa. Myrskyt ei koskaan ole ikuisia ja sateen jälkeen aurinko nousee aina. Lähetän täältä kaiken rakkauden ja voiman sulle joka olet nyt huonossa paikassa, sinä pystyt kyllä. Jatka kiipeämistä kaivosta. Mä uskon suhun. Usko sinäkin.

Upea kirjoitus, Rosanna!

Lisää luettavaa