Miehellä kävi tuuri: Romukasa muuttui 2,4 miljoonan euron arvoiseksi!

29.03.2015

55-vuotias englantilainen rakennusmies on saanut käsiinsä melkoisen lottovoiton. Hän osti eräältä miljonääriltä 24 000 eurolla valtavan rojukasan, joka oli maannut varastossa 40 vuotta. Vanhus kertoi, ettei hän ollut halunnut käydä tavaroita läpi, koska ne muistuttivat hänen edesmenneestä vaimostaan.

Rakennusmies joutui tilaamaan kaksi rekkaa, jotta useita tonneja painava satsi saatiin kuljetettua hänen kotiinsa. 800 kilometrin matka kesti kaksi päivää, koska rekat pystyivät ajamaan vain kolmeakymppiä valtavan painon vuoksi.

Mies alkoi katsella tavaroita saatuaan ne vihdoin perille. Hän tajusi, että lastissa on valtava määrä erilaisia italialaisia ovenkahvoja ja –nuppeja.

Tarkempi tutkiskelu osoitti niiden olevan vintagea, sillä niitä valmistava yritys oli sulkenut ovensa 55 vuotta sitten. Rakennusmies lähetti Italiaan inventaariolistan. Vastaukseksi tuli, että ”rojukasan” arvo on noin 2 400 000 euroa.

Nyt mies myy esineitä erilaisissa huutokaupoissa. Hänellä on yhteensä 655 000 esinettä. Osa niistä on arvottomia ruuveja, mutta osa taas parin sadan euron arvoisia messinkinuppeja.

Kuvia täällä

Lisää luettavaa