Mies (43v) kuvittelee, että pojan tyttöystävä (19v) on ihastunut häneen!

30.12.2016

Harvoin on Vauva-keskusteluryhmässä räjähtänyt niin intohimoiseksi kuin nyt. Kyseessä on perheenäidin alustus siihen, että joulua viettämässä ollut nuori miniä lähetti kiitosviestin hyvistä ruoista tulevalle appiukolleen, joka on nyt ihan mehuissaan siitä, että 19-vuotias kaunokainen on ihastunut häneen.

Kommentteja on tapaninpäivänä kirjoitettuun alustukseen tullut jo toista sataa, mutta vilkkainta on peukutuspuolella. Kommentit keräävät jopa likimain tuhat peukkua.

Vaikka tätäkin viestiä – kuten monia – epäillään provoksi, niin keskusteluahan siitä syntyy. Perheenäiti kertoo vain repivänsä huumoria miehensä hölmöstä olettamasta.

-Hahaa, että miehet osaavat olla tyhmiä, kirjoittaa muuan, ilmeisesti nainen. Tästäkin ketjusta on kehkeytymässä mies-nainen-vastakkainasettelu, jotka yllättäen ovat yleensä erittäin suosittuja Vauva-keskusteluissa.

-Aikamoista toiveajattelua kyllä. Onko mies myös luullut, että kaupankassat ovat ihastuneet häneen jne? aviomiehen käytökselle kuittaillaan.

Järkeväksi olettamaksi jääkin, että mies itse on ihastunut. Totuus, jonka joku on kuullut aiemminkin, toistuu:

-Joillekin ihmisille vanheneminen on tosi vaikeaa….eikä ne tajua vanhentuneensa. (Äitinikin) luulee olevansa vielä kuuma 20v, jotkut elää ihan omissa kummallisissa maailmoissa, eräs kirjoittaa.

Nyt lyö selkeästi mieskirjoittaja kalikkaa rattaisiin:

-No varmaan aiheeton oletus, mutta eipä olisi ensimmäinen tyttöystävä joka on ihastunut pojan isään. Aika moni on jopa pannut.

-Täysin mahdollinen tilanne. Tai kehittymässä oleva. Tarkkailisin, eräs, ilmeisesti mieskirjoittaja laukoo.

Ja mies-nais-vastakkainasettelut jatkuvat. Ja sadat peukut viuhuvat. Pitäisiköhän toimittajankin tehdä joku aloitus nähdäkseen reaktiot? Ei, kyllä nämä keskustelut ja asiat voivat ihan hyvin olla ihan tottakin…kai…ehkä…ovat ne.

Lisää luettavaa