Mies käytti yli 50 000 dollaria rakentaakseen seksirobotin suosikkinäyttelijänsä mallin mukaan – vähän pieleen meni!

04.04.2016

Hong Kongissa asuvalla Ricky Malla oli unelma. Hän halusi rakentaa nuken, joka olisi aivan kuin hänen kuumien päiväuniensa kohde Scarlett Johansson.

42-vuotias Ma käytti Scarlett-robotin rakentamiseen lähes kaksi vuotta, ja rahaa sen tekemiseen kului yli 50 000 dollaria. Hän muun muassa printtasi robotilleen ”luurangon” ja askarteli silikonista robotilleen aidon tuntuisen ihon.

Robotti myös reagoi Man äänikäskyihin ja puheeseen. Kun Ma kutsuu robottiaan söpöksi, robotti iskee hänelle silmää. Ma ei suoraan sano, että robotti olisi petipelehtemistä varten rakennettu, mutta vähän vaikea on kuvitella, etteikö hän välillä olisi sen kanssa myös intiimisti ja sillai.

Ainoa ongelma robotissa on, että eihän tuo nyt ihan täysin Scarlett Johanssonilta näytä. Vaan mikäs siinä, jos Man mielestä robotti on hänen unelmiensa täyttymys – who are we to judge, kuten sanonta kuuluu!

Daily Mirrorin videon robotista näet alta.

Videon alta löydät sitten toimituksemme ideoiman kuvan, joka voisi olla Marilyn Monroen mukaan mallinnettu ”keskustelukumppani” – ainakin jos silmiään tarpeeksi siristää!

marliyn

Lisää luettavaa