Mies vieraissa, todellista epäonnea: Tippui ikkunasta, sai sydärin, ei voitu lääkitä

29.10.2014

Amerikkalaismiehen tarinassa on mukana kosolti epäonnea – ja lopulta voi vain todeta, että ihme että hän jäi henkiin.

Kaikki alkoi siitä, kun miehen vaimo oli poissa kaupungista, vierailulla sisarensa luona. Mies oli kutsunut kylään ystävättären, jonka kanssa hän harrasti seksiä ikkunassa.

Sitten kävi vahinko, hän tippui alas ja mursi useita luita. Jalka pistettiin pakettiin.

Vaimon saatua tietää asiasta hän rynnisti sairaalaan mussukkaansa katsomaan. Nainen hieman epäili miehen kertomuksen paikkansapitävyyttä: tämä väitti olleensa pesemässä ikkunoita.

17 vuoden liiton aikana miehelle oli tuottanut vaikeuksia viedä roskapussikin.

Paikalle tuli poliisi, joka kyseli vaimon aikana outoja. Asioiden todellinen laita paljastui vaimolle, joka alkoi hakata miestään hullun lailla.

Mutta eipä tässä kaikki. Tilanteesta järkyttynyt luunmurtumapotilas sai sydänkohtauksen. Sikäli hienossa paikkaa, että hän oli jo valmiina sairaalassa. Tilanteesta teki kuitenkin mutkikkaan se, että mies oli syönyt potenssipillereitä ja tainnut napsauttaa jotain muutakin nenäänsä. Niinpä hänelle ei voitu antaa nitroja, sillä ne ovat yhdessä erektiolääkkeiden kanssa turmiollisia.

Mies kuitenkin selvisi tilanteesta. Tarina ei kerro, miten vaimon kanssa sujui. Asiasta kertoo nettisivuillaan TLC:n suosikkiohjelma Sex send me to ER, joka esittelee ensiapuun tulleita seksitapauksia.

Lisää luettavaa