Mikko Herranen veti herneet kepposkohusta!

19.11.2012

Laulaja Mikko Herranen katuu syvästi källiään, jonka hän teki lehti-ilmoituksella musiikkialan yhteistyötä etsineelle joensuulaismiehelle. Herranen soitti miehelle eräänlaisen pilapuhelun esiintyen levy-yhtiön edustajana, mikä suututti hänen Facebook-faninsa. Nyt Herranen on kirjoittanut anteeksipyyntölitanian omille sivuilleen.

-Toivon todella ettei kukaan ääliö soittele kaverille, olin tyhmä (…).  Olen edelleen pahoillani siitä että muotoilin tarinan tänne sellaiseen muotoon josta tuli (täysin väärä) käsitys, Mikko kirjoittaa Facebookissaan.

Hän kertoo nyt soittaneensa miehelle uudelleen ja pyytäneensä anteeksi. Pientä loukkaantumista Herrasesta on itsestäänkin vaistottavissa nousseen kohun myötä.

-Olen todella yllättynyt siitä minkälaisen myrskyn tämä källini nosti. Jatkossa en anna teille enää niin paljon itsestäni, tähän asti se on tuntunut hyvältä ja hauskalta idealta, koska minulle on sattunut todella paljon kaikenlaista hauskaa ja kummallista matkan varrella, Mikko murahtaa ja jatkaa:

-Pidän tarinani, källini ja kommellukseni omana tietonani, olkoon maailma edelleen osaltani synkkä ja vakava paikka, tätä kuvaahan tekemäni taidekin tukee.

Tämän jälkeen mies postaa pitkät pätkät olevansa tavallinen kuolevainen omine virheineen ja siitä, ettei hänen sivuillaan tarvitse vierailla, jos ”jumalolentoa” on hakemassa.

Lisää luettavaa