Miksi kinkkupakettien avaaminen on saatanasta? Kuva!

Ei ole todellista, totesi toimittaja ja joutui siltä istumalta hermolomalle.

Kuinka moni teistä on havainnut saman asian?

Oli kyseessä sitten kinkku- tai makkarapaketti, niin aina sama juttu. Sitä ei meinaa saada auki millään ilveellä.

Onhan se toki hyvä, että pakkaukset suljetaan tiiviisti jo mikrobienkin vuoksi, ja etteivät ne lähde lerpattamaan kauppakassissa niiden osuessa vaikkapa toiseen makkarapakettiin.

Mutta valot päälle, lihanjalostamot! Miksi ihmeessä pakkaukset eivät ole vaikeita vaan suoranaisesti mahdottomia saada auki.

Toimittajan perheessä ostetaan kohtuullisen hyvälaatuisia kinkkujalosteita, erimerkkisiä ja eri tehtaiden. Joka kerta sama juttu. Pakettia ei vain yksinkertaisesti saa auki siitä kohtaa mihin avausmerkintä on tehty. Sen sijaan pakkaus joudutaan avaamaan saksilla tai pakkausraivon ollessa äärimmillään väkivaltaisesti veitsellä sohaisemalla.

Comon toimittaja lupaa ryhtyä ostamaan kinkkua siltä tehtaalta, joka keksii fiksun pakkauksen, jonka voi myös uudelleen sulkea ja avata. Lupaa, vaikka kinkku maistuisi vähän huonommalta kuin hyvä kinkku.

Karmein sydänkohtauspakkaus nähtiin toissapäivänä, kun toimittaja yritti saada auki tätä alla olevaa kalkkunapakettia.

Nähtiin näin huvittava (lue: raivostuttava) käänne, jollaista ei koskaan aiemmin. Paketti aukesi, irvistäen. Mutta kinkut ovat edelleen tuolla sisällä (ylälipareessa). Katso alta:

Aiheet: