Missi-Jessica raivostui Instagramin siveyssäännöistä: Tämä kuva poistettiin!

Entinen Miss Helsinki Jessica Ruokola on raivoissaan Instagramin kukkahattuisuudesta.

-Mä en pysty ymmärtää näitä Instagramin siveysssääntöjä enkä teitä kukkahattutätejä ja- setiäkin jotka vetää herneet takaluukkuunsa mun kuvista ja ylläpito sitä mukaa näitä poistaa, hän vuodattaa.

-Musta on käsittämätöntä kuraa ettei Instagramin ylläpito selkeästi edes tarkista kuvia, riittää että kuvassa on tietty määrä ilmiantoja!

Ja niinhän se on. Ei siellä töissä ketään ole, ainakaan siinä mittakaavassa missä kuvia poistetaan. Kone sen tekee.

-Tässä kuvassa, kuten ei MISSÄÄN MUUSSAKAAN MUN TILILLÄNI ESIINTYVÄSSÄ KUVASSA ole mitään mikä rikkoo sääntöjä, joten postaan sen takaisin, Jessica toteaa.

Hänelle Instagram toimii työvälineenä, siksi kukkistelu on pepusta.

-Minä olen Playboy-/glamour-malli, mun kuvat ovat provosoivia kuten jokaikisen kollegan joka toimii samalla alalla, joten ne joilla kiristää pantaa, voi vaihtaa kanavaa. Mun sivut ovat vielä kevyttä, mut ei ole kauaa, sitä saa mitä tilaa.

Mä en pysty ymmärtää näitä Instagramin siveysssääntöjä enkä teitä kukkahattutätejä ja setiäkin jotka vetää herneet takaluukkuunsa mun kuvista ja ylläpito sitämukaa näitä poistaa, musta on käsittämätöntä kuraa ettei Instagramin ylläpito selkeästi edes tarkista kuvia, riittää että kuvassa on tietty määrä ilmiantoja! Tässä kuvassa, kuten ei MISSÄÄN MUUSSAKAAN MUN TILILLÄNI ESIITYVÄSSÄ KUVASSA ole mitään mikä rikkoo sääntöjä, joten postaan sen takaisin. Instagram toimii mulle työvälineenä, minä olen playboy/glamour malli, mun kuvat ovat provosoivia kuten joka ikisen kollegan joka toimii samalla alalla, ne joilla kiristää pantaa, voi vaihtaa kanavaa ✌🏽 Mun sivut ovat vielä kevyttä, mut ei ole kauaa, sitä saa mitä tilaa. 😘 Photo: @martindremljuga #playboybunny #playmate #playboy #hiltonhotel #mindyourownbusiness #peaceandlove

Henkilön Jessica Ruokola (@jessicaruokola) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut