Muistatko tätä Voice of Finland -kilpailijaa? Muodonmuutos melkoinen – tältä hän näyttää nykyään!

Jesseltä uutta musiikkia!

03.05.2024

Musiikillisesti uudistunut Jesse Kaikuranta julkaisi tänään uuden singlen Tuu tuu tupakkarulla.

Vajaan parin vuoden ajan julkaisutauolla ollut artisti esittelee kappaleensa myötä tuotannostaan uudenlaisen puolen, sillä Tuu tuu tupakkarulla on soundiltaan elektronissävytteistä ja tanssittavaa poppia. Tänään julkaistu single määrittelee Jesse Kaikurannan uuden musiikillisen suunnan.

”Kaikki juontaa juurensa omaan lapsuuteeni, sillä olen jo silloin rakastunut elektroniseen musiikkiin. Ihan täysin uudelta suunnalta tämä ei siis itselleni tunnu, sillä nyt olen sen äärellä mitä olen aina halunnut tehdä. Aiemmin ei tähän vielä uskallus riittänyt, mutta nyt kaikki tuntuu loksahtaneen paikalleen tosi oikealla tavalla. Olen tosi innoissani, että pääsen vihdoin julkaisemaan uutta”, Jesse kertoo.

Jesse Kaikuranta nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2012 osallistuessaan Suomen ensimmäiseen The Voice Of Finland -laulukilpailuun. Vaikka itse kilpailun voittoa ei tullut, hän on menestynein kyseisestä kilpailusta ponnahtanut artisti Suomessa. Hänet tunnetaan parhaiten vuosien takaisista hittikappaleistaan Vie mut kotiin, Näytän sulle rannan ja Järjetön rakkaus.

Yllä näet, miltä Jesse näyttää nykyään. Kuvan Jessestä Voice of Finland -aikoihin näet videon alta. On siinä eroa!

AOP

Lisää luettavaa