Muistatko vielä twerkkaaja-Tinzen? Tällaisena et ole häntä ennen nähnyt – katso kuva!

Tinze piirrettynä!

30.06.2023

Artisti ja twerk-tanssin kansainvälinen supertähti Tinze julkaisi tänään kuuman ja keinuttavan kesäbiisin Loco. Kappaleella on mukana kotimaisen räpin kentälle näyttävän sisääntulon tehnyt Slani.

”Vauhdikas, kesäinen ja tanssittava biisi, jossa kuuluu ilo! Inspiroiduimme biisin tuottajan Frankin (Fractious Frank) kanssa lattarisoundin energiasta, väreistä ja vivahteista, jotka halusimme kuuluviin myös tässä biisissä. Ekan session jälkeen kysyin Slania mukaan ja hän lähti heti messiin. LOCO tuntui syntyvän kuin itsestään ja koko tekijätiimi on ollut fiiliksissä”, Tinze kertoo kappaleesta.

Loco kuullaan kesän aikana myös isoilla kotimaisilla festareilla. Tinze avasi festarikesänsä juhannusviikonloppuna Raumanmeren Juhannuksessa omalla keikkaslotillaan jo toista vuotta putkeen, minkä lisäksi keikkakalenterista löytyy mm. Qstock. Slani puolestaan keikkailee muun muassa Provinssissa ja Ruisrockissa.

Levyn kannessa kaksikko on piirretty sarjakuvahahmojen muotoon. Sinkun kannen löydät alta. Sen alta voit kuunnella kappaleen.

Lisää luettavaa