Mustaa ja tiukkaa – Sara Chafakin kuvassa katseemme kiinnittyy hämmentyen tiettyyn kohtaan vartalossa!

Miss Suomi -kuvapankki

Sara Chafakin uuma on kuin tiimalasi!

Upea kaunottaremme Sara Chafak poseeraa kesäisellä järven rannalla kuin kosmopoliitti piknikillä: siro kuohuvalasi kädessään ja kärpäslätkän kokoiset aurinkolasit kasvoillaan.

Hän on aikamme Greta Garbo tai vaikka Hannu Karpo, mutta uskomattoman seksikäs tämä nainen on tiukassa mustassa kostyymissään. Mahtaa tulla auringossa kuuma.

Meille ainakin tulee. Pelkästä katselusta.

Katseemme kohdistuu uskomattoman kapeaan uumaan, eli timmiin vyötäröön, mikä missillämme on!

View this post on Instagram

😎😎😎😎 Mainos yrityksen @shadeshares kanssa. • Shadesharesin aurinkolasit ovat suomalaisesta koivuviilusta valmistettuja polarisoituja ja UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja. Missiomme on tarjota vastuullisesti valmistettuja korkealaatuisia laseja. Lasit valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista omalla pajallamme Nairobissa, Kenissa. • Shadeshares-aurinkolasit ovat paljon muutakin kuin tyylikkäät, puiset aurinkolasit — ohjaamme suuren osan lasien myyntihinnasta tekemään hyvää maailmanlaajuisesti. Myyntihinnasta osa kanavoidaan Keniaan, jossa Shadeshares kouluttaa ja työllistää Kariobangin ja Korogochon slummeista kotoisin olevia nuoria aikuisia. • Työntekijöidemme hyvinvointi ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Tuotantoketjumme ovat aina avoimia ja läpinäkyviä. Shadesharesin kansainvälisenä yhteistyökumppanina toimii World Vision. Tämän lisäksi istutamme jokaista valmistettua ja myytyä aurinkolasiparia kohtaan puuntaimen maillemme Keniaan. Lue lisää missiostamme täältä: https://www.shadeshares.com/pages/our-story • Jos tilaat shadeshares lasit, käytä mun koodia – SARA20 jolla saat -20% kaikista tuotteista. ❤️

A post shared by SC (@sarachafak) on

View this post on Instagram

Timezones

A post shared by SC (@sarachafak) on

View this post on Instagram

Today I feel sad

A post shared by SC (@sarachafak) on

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut