Näin tämän hetken kohutuin nainen Maisa Torppa takoo rahaa ja tienaa!

Maisa Torppa ja raha.

06.10.2019

Suomen tämän hetken kohutuin – ja myös kaunein – nainen on eittämättä ja heittämällä Maisa Torppa. Nainen on kiistänyt salarakasväitteet ja on paraikaa Dubaissa polttareitaan viettämässä. Mukana on myös anoppi, Jari-Matti Latvalan äiti, Helena.

Como julkaisee säännöllisesti yritysten ja julkisuudenhenkilöiden tulo- ja tilinpäätöstietoja, ja tällä kertaa kävimme läpi Maisa Torpan vastaavat.

Suosittu somepersoona ansaitsi viime verotuksessa (voimassa olevat tiedot ovat vuodelta 2017) ansiotuloja 1 714 euroa. Pääomatuloja hänellä oli euron verran.

Vuonna 2016 Maisa ansiotulot olivat 2 029 euroa ja pääomatulot 1,50 euroa.

Maisa omistaa myös nimeään kantavan firman, joka on tosin toiminimi. Siitä ei näin ollen ole saatavissa tilinpäätöstietoja. Firma on perustettu vuonna 2015. Sen toimiala on taiteellinen luominen.

Firman vuoksi Maisan todellisesta laskutuksesta ei siis voi päästä tietoisuuteen. Hän voi käytännössä laskuttaa vaikka 100 000 euroa vuodessa, mutta erinäisten vähennysten ja poistojen kautta tulos voi näyttää käytännössä vaikka tappiolliselta. Firman piikissä voivat olla autot ja niin edelleen.

 

Lisää luettavaa