Nainen keskustelupalstalla: Onko joku harrastanut seksiä kotiin tulleen remppamiehen kanssa?

16.01.2015

”Onko joku oikeesti pannut kotiin tullutta putki/remonttimiestä?”

Kysymys, oli se sitten provo tai ei, räjäytti keskusteluinnon Vauva-lehden nettisivuilla hiljattain. Kommentteja on pian sata ja lukukertoja useita tuhansia.

-Mietin vaan tässä aikani ratoksi, että onko oikeasti joku harrastanut seksiä kotiin tulleen remonttimiehen, putkimiehen, nuohoojan tms. kanssa? Vai onko vaan monen fantasiaa ja legendaa koko homma? Kauhea panetus ja kaiken kukkuraksi vesivahingon kosteusmittaaja tulossa käymään, nainen avautui.

Vaikka moni piti mielenkiintoista teemaa vain seksileffojen myyttinä, yllättävän moni nosti kätensä pystyyn ilmoittaen, että kyllä. Tosin nettiliittymän asentajakin laskettiin mukaan, samoin pizzakuskit ja nokikolarit.

Joku kertoi jopa ystävänsä joutuneen avioeron kouriin moisen takia.

-Ystäväni on mennyt sänkyyn pesukoneenasentajan kanssa. Siihen asti luulin että nää ois vaan tarinoita, mutta eipä ole. Ja täältä kun lukee niin vaikuttais varsin yleiseltä, kirjoitti muuan.

-Kaveri on ollut sähkömittariasentajana (siis näitä etäluettavia) ja kertoi, että aivan uskomattoman tyrkkyjä naisia tulee vastaan. Ihan teineistä vanhoihin puumiin. Alusvaatteisillaan keikistellään vieressä, kun mies asentaa mittaria. Jotkut sais ihan oikeasti hävetä, avautui yksi.

-Saneerausurakointifirman pomona tulee käytyä paljonkin ihmisten asunnoissa. Valitettavasti tähän mennessä ehdottelijat ovat olleet yli kuusikymppisiä. Nuorempien flikkojen ei tarttis juuri muuta kun kahvikupillista tarjota vähän flirttailevaan äänensävyyn, niin kyllä peli olis selvä, remppareiska itse osallistui.

Vastaukset olivat pääpiirteittäin asiallisia ja jopa kiihkottomia, joten totuuden siemen myytissä taitaa sittenkin olla.

 

Lisää luettavaa