Nyt puhuu nainen, jota Päivi Räsäsen puhe todella koskettaa: sukupuolensa korjannut suomalaismalli Elena

Elena Vikström on ottanut kantaa Päivi Räsäsen Pride-puheisiin.

12.09.2020

Como kertoi toissapäivänä (täällä), että suomalaisjulkut raivoistuivat kansanedustaja Päivi Räsäsen Pride-vertauksista.

Päivin mielestä Pride ei ole ei ole ihmisoikeustapahtuma. Kyse on lesbo-gay-bi-trans-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa. 

Nyt asiaan on ottanut kantaa myös ihminen, jota Päivin puheet aivan suoranaisesti koskevat. Hän on muutaman vuoden julkisuudessa ollut sukupuolensa korjannut malli, Elena Vikström. Näin Elena kirjoittaa somessa:

-Esimerkiksi Päivi Räsäsen ja hänen kaltaistensa ihmisten takia Priden kaltaiset ihmisoikeustapahtumat ovat äärettömän tärkeitä. Minusta on häpeällistä että eduskunnassa istuu näin räikeästi toisia ihmisiä alas painava hahmo.

-Jokaisella ihmisellä on oikeus olla juuri sellainen kuin on. Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille ja kaikkien pitäisi tulla tasavertaisesti kohdelluksi riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai ihonväristä. Valitettavasti Suomessakaan näin ei vielä ole, vaikka täällä asiat ovat hieman paremmin kuin muualla maailmassa.

Elena toivottaa hyvää Pride-viikkoa ja toivoo, että vielä koittaa päivä, jolloin kaikki oikeasti olisivat samanarvoisia ja asia olisi niin itsestäänselvyys ettei erillisiä tapahtumia enää tarvittaisi.

Lisää luettavaa