Nyt tulee moderneja juhannustaikoja – naurutakuu 200 prosenttia!

Kyllä valon juhlassakin on vähän modernia mukana.

21.06.2019

Se on juhannus. Siis: Hyvää Jussia!

Comon toimitus pähkäili pari uutta juhannustaikaa, ja sitten julkaisemme viime vuosilta kokoelman moderneja taikoja. Kyllä näissä on ihmetteleminen.

Mutta ensin ne ihan uudet. Nämä ovat, ok, vitsejä, eivät varsinaisia taikoja.

Jos pyörit juhannuksena heinäpellossa, saatat nähdä punkin perseessäsi, hyvässä lykyssä kaksi. Oikein huppelissa voi näkyä naapurin emäntä tai isäntä odottamassa taksia matkalaukkuineen. Taustalla kuuluu iloinen lintujen laulu: äläkä ikinä tule takaisin.

Jos kuset nuotioon ja kaadat juhannuskoivut, vikittelet kaverisi vaimoa ja sammutkin vielä juhannuksen grillauspöytään, vilkaise ovelle, saatat nähdä siellä emäntäsi viimeisen kerran.

Tässä alla sitten vähän lämmiteltyjä moderneja taikoja:

1. Hyvän naimaonnen saa, jos juhannusyönä menee alastomana Facebookiin ja pistää tyynyn alle kännykän laturin.

2. Tulevan sulhon voi nähdä, jos kello 12 juhannusyönä kiertää meikkipussin kanssa ravintola Skohanin korttelia ympäri ja kurkistaa sitten VIP-huoneen ovesta sisään.

3. Kun juhannusyönä menee eri selaimilla yhtaikaa sekä Faceen että Instaan, niin näkee toisesta yhteisöpalvelusta tulevan sulhasensa/morsiamensa kommentoimassa ensimmäisenä.

4. Neito voi kuunnella juhannusyönä Spotifyta. Niin monta biisiä kuin hän ehtii ennen siiderin ensikihahtamista huiviin kuunnella, niin monta vuotta on sulhasen löytymiseen.

5. Tulevan puolisonsa näkee, kun lataa juhannusyönä nakukuvansa Instagramiin ainoastaan huulipunapuikko kädessään. Puoliso näyttäytyy unessa.

6. Kun juhannusyönä lähettää Periscope-lähetystä omasta sängystään nukkumassa, näkee seuraavana päivänä ensimmäisenä vastaantulijana sulhonsa.

7. Jos ottaa belfien ja laittaa sen julki tasan keskiyöllä, viides kommentoija on sulhanen.

Lisää luettavaa