Nyt voit opiskella työväenopistossa kissavideoiden tekemistä – opettajana suomalainen eturivin elokuvaohjaaja!

Hyvä ja tärkeä aihe!

Nyt voit opiskella tärkeitä asioita Espoon työväenopistossa! Kyseisessä opinahjossa voit nimittäin opiskella kissavideoiden tekemistä.

”Kuinka kuvata ja editoida rakkaiden lemmikkiemme elämästä mahdollisimman suloinen video. Kurssilla opit kissavideoiden tekemisen aakkoset. Kissavideoiden aakkosiin kuuluu myös niistä nauttiminen. Videoiden tekemisen ja oppimisen lomassa kurssilla katselemme kissavideoita ja keskustelemme niistä”, kurssin ilmoituksessa kerrotaan ja jatketaan:

”Kurssin vetää Myrsky, Heinähattu ja Vilttitossu ja Säädyllinen murhenäytelmä -elokuvistaan tunnettu elokuvaohjaaja, Kaisa Rastimo, jolla on kokemusta myös kissojen kanssa työskentelystä.

Videoiden tekeminen ei ole lainkaan niin vaikeaa kuin kuvitellaan. Uuden tekniikan myötä se on nykyään helppoa ja jopa hauskaa. Älypuhelimissa on hyvät videokamerat ja lukuisia helppokäyttöisiä sovelluksia videoiden editointiin.

Kissavideot kuvataan ja editoidaan omilla kännyköillä ja kurssin jälkeen osaat ja uskallat kuvata sekä editoida videoita myös muistakin aiheista kuin kissoista.”

Kurssille voit ilmoittautua täältä.

 

Aiheet: