OnlyFans-tuottaja Hymylle: Tulossa rumaa jälkeä kun verottaja saa tietää!

Monet suomalaiset OnlyFans-tuottajat ovat kertoneet julkisuudessa jättituloistaan. Osa on ilmoittanut suoraan ettei aio maksaa niistä veroja.

18.12.2021

Hymyn haastattelema OnlyFans-tuottaja uskoo, että verottaja on hyvin kiinnostunut uudesta ilmiöstä, jolla monet nuoret suomalaisnaiset takovat rahaa.

Esimerkiksi Marianne Kallio on kertonut tienanneensa kymppitonnin kuussa. Hän kertoi Iltalehdelle sadan tonnin tuloistaan. Hymyn haastattelema OnlyFans-tuottaja ei luonnollisesti tarkoita tuloistaan julkisesti avautunutta Kalliota, kun hän lausuu:

-Käytännössä monet varmasti jättävät verot maksamatta. Yhtenä vastuullisena toimijana asiassa voisi nähdä myös pankit, joiden tulisi lain mukaan tuntea asiakkaansa ja raportoida tilillä tapahtuvasta poikkeavasta ja yllättävästä rahaliikenteestä. Sellaiseksi voitaneen katsoa vaikkapa kymmenien tuhansien eurojen tupsahteleminen tilille ennen vain opintorahaa nauttineen henkilön kohdalla.

Hänen arvionsa mukaan jälki tullee olemaan surullista. Hän näkee, että useita käyttäjiä odottaa tuhansien, pahimmassa tapauksessa kymppitonnien lisäverot – kaiken lisäksi veronkorotuksilla ryyditettynä.

OnlyFans-palvelujen nuorilla käyttäjillä tuntuu somekanavissa tapahtuvan keskustelun perusteella olevan suuresti tiedonpuutetta siitä, mistä tulosta veroa pitäisi maksaa, kirjoittaa Hymy.

Jutun perusteella eräs nuori tuottaja haistattaa veroille pitkät.

Lisää luettavaa