OnlyFansia tekevä Marika Fingerroos: Tätä miehet minulta pyytävät, outo fetissi nostaa päätään

Marika paljasteli asioita.

Kohukaunotar Marika Fingerroos on tehnyt OnlyFansia viime syyskuusta lähtien.  Kyseessä on maailmalla hurjaan huutoon noussut galleriasivusto, jonne sisällöntuottajat Marikan lailla lataavat kuvia kuukausimaksua vastaan. Noin 20 euron kuukausihintaisen tilin tilaajia hänellä on useita satoja, joten bisnes on varsin kannattavaa.

Marika päivittää sivuaan muutaman kerran viikossa. Se tarkoittaa sitä, että vaatekaapista pitää löytyä iso määrä erilaista päällepantavaa ja riisuttavaa.

– Minulla on noin 50 erilaista eroottista asua ja lisää tarvitsen jatkuvasti. Suosittuja ovat babydoll- ja koulutyttöasut, lateksihaalarit, sukkanauhat ja verkkoasut, hän kertoo Huippukivan tiedotteessa.

– Kaikista eniten suomalaiset miehet haluavat nähdä minun päälläni valkoiset stringit ja sukkahousut. Naisten ajattelumaailmassa se tuntuu aika pelkistetyltä, mutta miehet tykkäävät yksinkertaisista asioista. Asussa pitää olla jotain pikkutuhmaa, jotta jää jotain katsojan arvailujen varaan, sehän se kiihottaa, Marika tietää.

Marikalta pyydetään OnlyFansin yksityisviestipuolella myös seksilelukuvia. Niitä hän ei kuitenkaan tee.

– Ja yllättävän moni mies haluaa, että minulla on kuvassa kello kädessä. Kellofetismi on todella suosittua.

Marika on saanut seuraajilta kiitosta myös siitä, etteivät hänen kuvansa ole liian ”jenkkityylisiä”.

– Saatan olla kuvissa ilman meikkiä saunanraikkaana. Märkä iho kiehtoo miehiä!

Aiheet: