Paris Hilton raivostui: Taas puheena seksinauha!

11.10.2013

Paris Hiltonin viimeisin radiohaastattelu sai nolon lopun. Miespuolinen juontaja ryhtyi kyselemään nykyisin laulajattarena toimivan kaunottaren kuuluisasta seksinauhasta. Hän vihjaili, että kuuluisan perijättären ura olisi alkanut roisista taltioinnista. Hiltonin ärsyyntymisen huomasi kyllä äänensävystä, mutta hän vastaili kysymykseen silti ammattimaisesti. Kaunotar pisti videon silloisen poikaystävänsä Rick Salomonin piikkiin ja kutsui tätä sairaaksi mieheksi.

Naispuolinen juontaja ilmeisesti huomasi kiusallisen tilanteen ja korjasi Hiltonin olleen kuuluisa jo ennen seksivideon julkituloa.

Tämä ei Hiltonia kuitenkaan lämmittänyt. Haastattelun lopussa miespuolinen juontaja sanoi loppukaneetit ja kehotti kaunotarta pysymään linjalla. Hilton ei tajunnut, että hänen puheensa kuuluu yhä radion kuuntelijoille.

Linjan toisessa päässä laulajattaren vierellä oli ilmeisesti hänen managerinsa ja hän ryhtyi purkamaan tälle sydäntään. Hilton totesi juontajan olevan ”f**king a**hole” ja vannoi, ettei enää koskaan osallistu kyseiseen ohjelmaan. Manageri puolestaan paasasi sopineensa etukäteen, ettei seksivideosta puhuta ja kertoi soittaneensa radiokanavalle jo pariinkin kertaan.

Kuuntele täältä miten radiojuontaja reagoi

(G105 -radiokanava , Bob and the Showgram)

Lisää luettavaa