Postiin pettyneille perustettiin ryhmä: ”5 min ryhmässä ja heti pää veti solmut”

Lähes 4 000 ihmistä keskustelee Postin palvelukulttuurista ja siitä onko sitä.

Como on esitellyt jo vuosien ajan Facebookista löytyviä ryhmiä, niin isoja kuin pieniä.

Nyt on vuorossa 3 600 jäsentä käsittävä Suomen Posti – paska laitos -niminen ryhmä.

Se kertoo esittelyssään olevansa tukiryhmä Postin palvelemattomuuteen pettyneille.

-Posti, tuo yritys, jonka tehtävänä on kuljettaa luotettavasti lähetyksiä asiakkaalta toiselle, mutta väistelee vastuuta viimeiseen asti. Tule, vuodata kokemuksesi, digitue kanssakärsijöitäsi. PS. Myös yleinen höpinä postin toiminnasta on ihan sallittua, ryhmä linjaa.

-Tän ryhmän keskusteluja ku lukee nii ei ihme että tää maa menee pohjamutiin. 5 min ryhmässä ja heti pää veti solmut, alustaa muuan keskustelijoista.

Se jää epäselväksi onko viesti tarkoitettu Postin vain ryhmän arvostelemiseksi.

Tässä muuan toinen avautuminen saitilta:

-Mitäpä voi oottaa laitokselta joka muuttaa nimen vähäksi aikaa joksikin star trekkiä kevyesti myötäileväksi astraali missioksi, ihan vaan sen takia että joku puolieunukki täysimpotentti pätijä saa sulan hattuunsa. Ja sitten maksetaan aivan naurettavan paskaa palkkaa työntekijöille. Työntekijöillä kyrpä otassa lähes poikkeuksetta. Kerran kysyin että voitteko tarkistaa osoitteen koneelta kun niitten natsikassalla jonotin. Tämä vanha kääkkä jonka alakäkätin oli haukannu Saharan hiekat alko vikiseen että ei ole sellaista palvelua. No minkä vitun takia sitte se kone on siinä naaman eessä. Aivan. Eipä se siltä ollu lopulta pois. Katto sitte lopulta sen osotteen. Vittu että voi olla jollaki elämä kiinni tuommosesta. Ihan oikein niille että saavat paskaa palkkaa!

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut