Rinnoistaan ja pepustaan tunnettu Elina Tervo myy yksityiskuviaan 100 eurolla – millaista seksiä kuvat ovat?

Mitäköhän kuvissa on?

Elina Tervo myy erikoiskuvia niille, joita kiinnostavat otoket hänen jokapäiväisestä elämästään.

Kuva päivässä -tyyppinen palvelu maksaa 100 euroa.

”Quarantine calendar tekeminen on ollut parasta mitä oon tehnyt vuosi kausiin. Tämä on ollut erittäin vapauttavaa ja terapeuttista, että olen saanut toteuttaa itseäni juuri niin kuin haluan, ilman että mietin mikä on Too much tai mikä ei”, Elina kertoo ja jatkaa:

”Saan toteuttaa villeimmätkin kuvausideani, ilman että mun täytyy miettiä pahoitanko sillä jonkun mielen.
Tää projekti vapautti mut jostain häkistä missä olen ollut vuosia! Käy ostaa mun kalenteri ja nauti näkemästäsi joka päivä karanteenin ajan. Se on erittäin inspiroiva 🙌ja teille on tulossa todella upeaa ja rohkeaa sisältöä!
Kiitos tueastanne, haluan jatkossakin luoda parastamahdollista sisältöä ja toivon että kaikki selviää tän vaikean ajanjakson yli. Pysykää turvassa. ❤️”

Onkohan kuvat samanlaisia kuin alla, vai jopa vieläkin eroottisempia? Tärisevin käsin naputtelimme firman luottokortin numeron Elinan kalenterin tilaussivuille, jäädään odottelemaan!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Quarantine calendar tekeminen on ollut parasta mitä oon tehnyt vuosi kausiin. Tämä on ollut erittäin vapauttavaa ja terapeuttista, että olen saanut toteuttaa itseäni juuri niin kuin haluan, ilman että mietin mikä on Too much tai mikä ei. Saan toteuttaa villeimmätkin kuvausideani, ilman että mun täytyy miettiä pahoitanko sillä jonkun mielen. Tää projekti vapautti mut jostain häkistä missä olen ollut vuosia! Käy ostaa mun kalenteri ja nauti näkemästäsi joka päivä karanteenin ajan. Se on erittäin inspiroiva 🙌ja teille on tulossa todella upeaa ja rohkeaa sisältöä! Kiitos tueastanne, haluan jatkossakin luoda parastamahdollista sisältöä ja toivon että kaikki selviää tän vaikean ajanjakson yli. Pysykää turvassa. ❤️ Osto sivulle pääset mun profiilissa olevasta linkistä‼️ . . #quarantinecalendar #supportartist #calendar #photoartist #model #betheinspiration #buynow #portugal #lagos #stayhealthy #mentalhealth #mentalhealthawareness #lockdown #mood #freedom #beach #emptyworld #travelgirl

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

Aiheet: