Ritva järkyttyi näkyä porilaisessa uimahallissa: Tyttöjen takapuolet paljaina!

Ritva on sydämistynyt ja vaatii vanhempien ja myös uimahallin puuttumista asiaan.

08.12.2023

Ritva-niminen kuusikymppinen nainen on mielipidekirjoituksensa perusteella sydämistynyt näystä porilaisessa uimahallissa.

Hän vaatii vanhempien ja myös uimahallin puuttumista asiaan.

Hän oli vesijuoksemassa nähdessään 13-14-vuotiaita tyttöjä liian paljastavissa bikiniasuissa.

-Takaa päin katsottuina tyttöjen peput olivat ihan paljaat, sillä kangasta ei ollut nimeksikään. Olivatko nämä sitten sellaiset stringiuikkarit vai mitkä, en osaa sanoa, mutta jos tällainen pyllyn paljaaksi jättävä muoti on totta, niin en ainakaan haluaisi nähdä tällaisia vetimiä näin nuorten yllä, nainen kirjoittaa.

Ritva korostaa, että uimahallit ovat liikuntakeskuksia, joissa on perheitä ja eri-ikäisiä ihmisiä – siellä kaikkien viihtyvyyttä tulee ajatella.

-Uimahallien pitäisi puuttua tällaiseen käytökseen ja ohjeistaa lapsia pukeutumisessa, Ritva toteaa hyvinvointisivustolla julkaistussa jutussa.

Avautuminen on herättänyt puolesta-vastaan -keskustelua eri keskusteluryhmissä. Toisten mielestä lasten tulee saada kasvaa lapsina ja siihen kuuluu olennaisena osana myös lasten vaatetustrendit. Toisten mielestä kenelläkään ei ole oikeutta puuttua toisten pukeutumiseen eikä tyttöjä saa syyllistää pukeutumistyylistään.

 

Lisää luettavaa