Ravintoloitsijan TOP-5 hulluimmat muistot: Portsari heitettiin ulos ravintolasta

Kysyimme ravintolayrittäjältä vuosien varrelta matkaan tarttuneita huvittavia muistoja.

29.04.2018

Ravintoloissa sattuu ja tapahtuu. Kysyimme tutulta länsisuomalaiselta ravintolayrittäjältä, mitä hän muistaa uraltaan hassuimpina juttuina. Hän laati meille TOP-5-listan, mutta muistuttaa, etteivät tapaukset ole järjestyksessä.

Kas näin:

  1. Asiakas päätti oksentaa. Hän ei ollut edes kovin päihtynyt, muutenhan hänet olisi viety jo ajat sitten ulos. Hän otti tuoppinsa ja lähti juoksemaan vessaan. Tarkka oli poika. Hän oksensi suoraan tuoppiinsa, eikä mitään mennyt yli. Juomasta tuli kyllä kelvoton.
  2. Piilopulloja löytyy joskus. Kerran eräs asiakas oli avannut ruuvimeisselillä käsipaperitelineen ja piilottanut sinne yläosaan väkevän piiloputelin.
  3. Kerran huomasimme että mies tuli ravintolaan ja kätki piilopullon pihalle pensaan juureen. Kun hän tuli sisälle, meistä joku kiersi pensaalle, tyhjensi pullon ja laittoi tilalle jaffaa. Ei kai niin periaatteessa saisi tehdä, mutta joskus on kostettava samalla mitalla. Ei ravintolaan tulla siten, että käydään välillä tankkaamassa ulkona omista pulloista.
  4. Kerran meillä oli syntyä pieni painiottelu. Pokena silloin toiminut pieni ja heiveröinen nainen, joka oli painonnostaja, meni väliin ja sanoi toiselle pukarille että ulos. Hän ei totellut, jolloin joku huusi että kannattaisi ehkä siirtyä, sillä kohta siirryt. Mies vain nauroi. Pokenainen meni hitaasti ulko-ovelle, avasi sen, laittoi pykälään kiinni että ovi jäi auki. Sitten hän käveli yhtä hitaasti miehen luo, nappasi häntä raivelista kiinni ja lennätti kaaressa ulos. Mies jäi istumaan asvaltille ihan uuvattina.
  5. Kerran yksi meidän tuuraavista pokeista ilmoitti ettei hän voi tulla töihin kun on sairauseste. Myöhemmin yöllä hän pölähti hullun kännissä ravintolaan sekoilemaan. Siis ravintolaan jossa hän on töissä silloin tällöin – ja valehdeltuaan sairausesteestä. Vuorossa ollut poke heitti hänet ulos.

Lisää luettavaa