Saako nainen antaa ekoilla treffeillä – nyt siihen tuli selvyys, tulet yllättymään naisten vastauksista!

Kaiken tietävässä Mutsit vs. Faijat (sensuroimaton) -Facebook-ryhmässä on käsitelty laajasti ikiaikaista kysymystä aiheesta, menettääkö mies mielenkiintonsa naiseen, jos tämä antaa eka treffeillä.

Aiheen käsittelyyn on osallistunut kymmenittäin keskustelijoita ja kommenttejakin on toista sataa. Enemmän kuin siihen menettääkö mies mielenkiintonsa näytetään keskittyvän siihen, voiko nainen ylipäänsä moraalisesti heittää housunsa ekoilla treffeillä olematta lumppu.

Ja nyt tulee kovaa kauraa! Keskusteluun osallistuu todella suuri joukko naisia. Ja yhtä kaikki: lähestulkoon 85 prosenttia (nopea arvio) heistä on sitä mieltä, että pimppiä saa antaa, jos natsaa. Tässä (naisten suusta) kommentteja:

-Mä annoin ja kohta 12 vuotta ollaan oltu yhdessä.  Eikä viel oo menny mielenkiinto.

-No ei mee mielenkiinto, päinvastoin. Ja varsinkin jos seksi on hyvää, ni sehän koukuttaa siihen ihmiseen enemmän.

-Siis mikä on tää ajatusmaailma et pidetään ihmisiä helppoina/vaikeina. Ei kai me mitään saaliseläimiä olla? Jos tykkää seksistä ja haluaa harrastaa sitä ihmisen kanssa, en ymmärrä miten siihen liittyy joku vaikeusaste ku jossai pelissä.

-Voi perkele jos tällasiaki pitää muka miettii. Jos synkkaa ni sit nussii jos nussii mut muute ei, pitääks siitä tehä nii hirveen filosofista.

-Mä ainaki koeajan ihmisen ensin, kelaa ny ku olisikin pieni pippeli tai ei sängyssä synkkais…

-Mä ainaki panen. Iha sama oonko jonku mielest lumppu vai en mut seksi o kivaa.

Tässähän ihan muuttaa mielipiteensä nykynaisista. Tosin kyllähän pari soraääntäkin joukkoon mahtuu:

-Mikäli mies ehdottelee jo ekoilla treffeillä toisia ei tule. Lumppuihin ei kannata aikaansa tuhlata.

Aiheet: