Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen on nyt 30 kg painavampi: ”Loukkaavaa kun kysytään olenko raskaana”

Salkkarit-tähden avautuminen.

04.09.2022

Jasmin Voutilainen on tuttu Salatuista elämistä. Tuoreimmassa päivityksessään hän kertoo lihoneensa kymmeniä kiloja.

-Jostain syystä olen saanut kroppaani painoa puolen vuoden aikana noin 28-30 kg. Mun ajatukset tästä on poukkoilleet tosi paljon. Yhtenä päivänä katson itteäni silleen ”waau”, kun toisena päivänä peilin edessä tyyliin itkettää. Ahdistaa kirjoittaa tätä tekstiä, koska haluaisin olla niin bodypositive itteäni kohtaan, et olisin pelkästään ylpee näistä kiloista. Ja niin mä alkuun olinkin, hän alustaa.

-Mulle on sikäli aivan sama mitä vaaka tai vaatekoot näyttää, mutta jos alan tuntea oloni huonoksi omassa kropassani, sillä alkaa olla väliä. Halusin kai vaan kertoa, että ei se elämä tälläkään puolella ruutua aina niin helppoa ole. Kyllä muakin ahdistaa selata somea ja nähdä niitä täydellisen hoikkia vartaloita. Oon ilonen, että mun jalat ja peba on saanu muotoja kerrakseen, mutta tiettykään paino ei kerry pelkästään sinne, minne toivoo. Kuten sanonta kuuluu ”läskillä on vapaus valita koko kropasta, mutta se tulee aina vatsaan tai leuan alle.”

Nainen saa jatkuvasti kyselyjä siitä onko raskaana.

-Se on oikeesti SUPERloukkaavaa, kuten aiemminkin oon jo täällä sanonut. Olis kiva vaan olla oma ittensä, ja että kaikki tuntis olevansa hyviä sellasena kuin on.

Nainen on aiemmin toivonut olevansa hieman tukevampi.

– Ihmismieli on ihmeellinen. Aina haluaa sitä, mitä ei ole. Jos värjää blondiksi, haluaa olla brunette – ja toistepäin. Ehkä joku sai kiinni tästä sekavasta ajatusten virrasta.

 

Lisää luettavaa