Sampo Kaulanen kommentoi nyt vaimostaan tehtyä rikosilmoitusta

Mintun väitettiin loukanneen kunniaa.

13.02.2024

Sampo Kaulasen puolisona, Jounin Kyläkaupan entisenä toimitusjohtajana ja tv-persoonanakin tunnettu Michelle ”Minttu” Kaulanen kertoo sometarinassaan, että hänestä on tehty rikosilmoitus.

Kaulasen mukaan rikosilmoitus perustuu kahden asianomistajan näkemykseen siitä, että Mintun aiemmin tarinaosiossaan julkaisemat päivitykset olisivat olleet asianomistajia loukkaavia. Kaulanen oli kirjoittanut aiheesta, jonka perusteella kaksi asianomistajaa koki, että heitä väitettiin huijareiksi ja päivityksen saattoivat nähdä tuhannet ihmiset.

Asia eteni esiselvitykseen, joka on nyt päätetty. Sen tulos on se, ettei varsinaista esitutkintaa rikoksesta aloiteta. Poliisin mukaan rikosta ei ole tapahtunut.

Kaulanen on sitä mieltä, että tässäkin veronmaksajien rahaa käytettiin turhaan.

– Minusta tämä on perin surullista, kun tiedän, että tuolla on oikeasti ihmisillä hätä, ja veronmaksajien rahoja käytetään, hän lausuu.

Soppaan lyö lusikkansa myös aviomies-Sampo:

-Täytyy kyllä sanoa että kaduttaa aivan helvetisti et sitä on haksahtanut liikkumaan kaikenlaisten ihmisten kanssa. (…) Ole sieki varovainen! Tämä Mintun saama rikosilmotus kyllä kruunasi keissin. Voi huhhuh…. (…) Ole varovainen, hän varoittelee julkisuuteen.

 

 

Lisää luettavaa