Samuli Edelmannin näyttelijätoveri: Mission Impossiblesta maksettiin huikaisevasti!

22.02.2012

Joitakin aikoja sitten myös Comossa kirjoitettiin spekulaatioita Mission Impossible –tähti Samuli Edelmannin palkkiosta, joksi arveltiin vähintään 50 000 dollaria. Edelmannin agentti Laura Munsterhjelm ei paljastanut summan suuruutta.

Nyt elokuvan kulisseista kuuluu kuitenkin mielenkiintoisia. Brittiläinen vanhempi näyttelijäherra Tom Wilkinson on avautunut julkisuuteen toimintajännärin nelososan Ghost Protocolin avokätisestä palkkiolinjasta. Wilkinson on kertonut ottaneensa leffaroolin IMF:n sihteerinä pitkälti rahan vuoksi.

-Totta puhuakseni maksu oli liian hyvä, että olisin sanonut ei. Totta kai pidän myös Tom Cruisesta, tunnen hänen vaimonsakin. Ja kivoja leffoja on mukava tehdä, vanha herra on tunnustanut.

Mies mainitaan leffan teksteissä paljon ”alempana” kuin Samuli, joten Samulilla on vähintään yhtä suuri ellei suurempi rooli leffassa kuin Wilkinsonilla. Pelkästään jo tämä saa spekulaatiot Edelmannin vähintään 50 000 dollarin palkkiosta tuntumaan realistisilta. Wilkinsonilla on tosin pitkä ura elokuvatähtenä.

Menestysleffasta uutisoitiin jo kuukausi sitten sen tahkonneen lähes 600 miljoonan dollarin lipputulot, eikä loppua seuraa. Menestystä osattiin ounastella, ja se näkyi palkkioissa.

Lisää luettavaa