Sara Siepin ja Alisa Siepin väleistä huhutaan – Alisa nappasi ison mainospestin!

Olivatpa huhut totta tai ei, niin myös sisar-Alisa menestyy- Se on faktaa.

27.11.2021

Sara Siepin ja hänen pikkusisarensa Alisa Siepin viilentyneistä väleistä on kohkattu somessa ja keskustelupalstoilla, ja aiheesta kirjoitti tässä kuussa myös Seiska.

-Sara ja Alisa eivät ole enää juuri tekemisissä. En tiedä, mikä heidän välilleen on tullut, mutta he eivät ole entiseen malliin yhdessä vapaa-ajallaan eivätkä puhu enää yhtä lämpimästikään toisistaan, lehti kertoi lähipiiristä paljastetun sille.

Se ainakin on varmaa, että Alisan työsuhde sisarensa manageriassistenttina on päättynyt joitakin aikoja sitten. Sara vahvisti tämän itse somepostauksessaan:

– Joo, meidän työsuhde Liisan kanssa päättyi. Hän jatkaa omaa polkua, mä omaani. (…) Sydämen on kestänyt hetken prosessoida tätä koko asiaa, koska meidän yhteisen työvuoteen mahtui niin paljon – aina ei ollut helppoa, mutta kaikesta selvittiin, kirjoitti Sara.

Sieppi on kertonut tarvitsevansa nyt lepoa ja väsähtäneensä.

– Normaalisti oon halunnut Black Weekin aikaan tehdä paljon sisältöä someen kaupallisten yhteistöiden rinnalle, mutta nyt on ollut sellainen fiilis, et on pakko pysähtyy, Sara kirjoitti. -Kroppa ja pää tarvitsee lepoa, hän jatkoi vakavailmeisissä kuvissaan.

Pikkusisar Alisa on sen sijaan napannut ison vonkaleen, sillä hän on toiminut mediassa ahkerasti pyörivän Elisan mainosvideokampanjan päätähtenä.

 

Lisää luettavaa