Seksitön suhde ja vieraissa käyminen – Anu: ”Kyllä mies saa nus*ia muita!”

Mutsit vs. Faijat (sensuroimaton) -ryhmässä on kärvistelty varsin mielenkiintoisen aiheen parissa.

Probleema on: Jos suhde on seksitön, onko silloin oikeus pettää? Suuttuisitko, jos kumppanisi kävisi vieraissa, jos seksittömyys johtuisi sinusta?

Suurin osa on keskustelun kannalla, suoraan ei ainakaan saisi hypätä vieraaseen sänkyyn. Ja suurin osa on sitäkin mieltä, että ensin pitäisi erota, vasta sitten mennä harrastamaan seksiä muiden kanssa.

-Sais lähdöt hyvin nopeesti… Jos seksittömyys hiertää ni sit lopettaa suhteen ennen ku menee muita painamaan, kulminoi erään käyttäjän viesti kaiken.

Poikkeuksiakin voisi esiintyä:

-Jos vammautuisin ni keskusteltas. Muuten, suhde olis valetta, oivaltaa eräs.

Muuan naisista antaisi jo liekaa:

-Mun mielestä olisi julmaa vaatia toista seksittömyyteen. Siis jos kyse on tosiaan täysin seksittömästä suhteesta. Antaisin toisen käydä vieraissa mutta toivoisin ”henkistä uskollisuutta”, eli että rakkaus pysyisi kuitenkin meidän välillä ja seksi toisen kanssa on vaan seksiä.

Eräs naisista sanoo sen vielä suoremmin:

-Jos suhde ois täysin seksitön niin kyllä mä antaisin miehen käydä vieraissa.

Ja eräs Anu vielä suoremmin:

-Jos luotto pelaa ja suhde voi muuten hyvin, ja musta johtus seksittömyys ni antasin luvan käydä nussimas muita.

Loppuun vielä erittäin rakentava naiskommentti.

Jos mun haluttomuus ois pitkäkestoista ja en ees miehen mieliksi pystyis seksiin syystä tai toisesta, niin sais hoitaa hommat jonkun muun kanssa ihan mun luvalla kunhan asia olisi yhdessä sovittu. En koe, että se olisi multa pois… päinvastoin se voisi pitää suhteen pystyssä sen kriittisimmän ajan.

 

 

 

Aiheet: