Seura: Poliisin karhuryhmä Riitta Väisäsen perässä!

Asia ei selvinnyt koskaan.

17.03.2023

Seura-lehti kirjoittaa oudosta episodista, joka sattui pari vuotta sitten,  kun Riitta Väisästä kuvattiin Helsingin Lauttasaaressa studiossa Viva-lehden juttuun.

Yhtäkkiä paikalle ”rynni” poliisin erikoisjoukko eli valmiusyksikkö Karhu.

Riitta oli vessassa, kun parkkipaikalla Karhun miehet vaativat studion henkilökunnalta, että auton omistaja kutsuttaisiin paikalle. Sitten he marssivat studioon, jossa Riitta tuli vessasta housujaan nostellen.

-Joku oli soittanut hätäkeskukseen, että rekisterinumerollani varustettu Land Cruiser pitää pysäyttää. Karhuryhmä oli lähtenyt perääni Kehä ykkösellä, mutta he eivät saaneet minua kiinni ennen kuin näkivät autoni kadun varressa, Riitta selittää jutussa.

-En tiedä vieläkään, miksi minusta ilmoitettiin hätäkeskukseen. En tehnyt ajovirheitä, hätäjarrutusta tai koukannut kenenkään eteen. Kukaan ei soittanut minulle torvea. Yksikään nopeusrajoituksia valvova pönttö ei välähtänyt ja niitä on matkalla varmaankin sata.

Asia ei selvinnyt koskaan, ja koko juttu vaikuttaa todella ”riittamaisen hassulta”, mutta varmemmaksi vakuudeksi asiasta on julkaistu kuvallista todistusmateriaalia.

Lue ja katso TÄÄLTÄ.

 

 

Lisää luettavaa