”Sofia lätki tuheroonsa Mossan kasvoöljyä”: neljä suomalaisnaista hieroi öljyä pimppaympäristöönsä – lue mitä sitten tapahtui!

29.03.2017

Teräsmeduusat on uusi blogi, jonka pitäjät bloggaavat kuka mistäkin aiheesta.

Viimeisin blogiteksti käsittelee monille tuntematonta asiaa – nimittäin alapääöljyjä. Teräsmeduusat hieroivat alapäähänsä erilaisia öljyjä, ja vertailivat sitten kokemuksiaan.

”Ympärillämme pyörivät karvanaamat käyttävät partaöljyä. Sen tarpeellisuudesta tai käytännöllisyydestä on vaikea sanoa, mutta öljytyt jouhet tuntuvat kivalta ja tuoksuvat hyvältä. Häpykarvaöljy vaikuttaa turhakkeelta, mutta saattaa olla ihan kiva sellainen”, blogissa kerrotaan ja jatketaan:

”Sofia lätki tuheroonsa Mossan kasvoöljyä. Tyrniä ja ties mitä muuta, luulisi kelpaavan nirsommallekin mirrille. Nina lähti alkuperäisen mielleyhtymämme äärelle ja testasi partaöljyn pätevyyttä majavanhuollossa. Miehen partaöljyvarastoille hiipi myös Lotta. Miian piti jättää hienostelu sikseen ja käyttää puutarhanhoitoon Lidlin oliiviöljyä.”

Vaan mitäs sitten tapahtui? Erään karvat suoristuivat ja erään haisivat hyvälle. Kaiken kaikkiaan kokemus oli positiivinen, naiset kertovat!

Blogin voit lukea täältä.

Lisää luettavaa