Somekohu johti jopa banniin: Maria Veitola ja Iida Ketola napit vastakkain!

Maria esti Iidan.

06.03.2023

Maria Veitola on jälleen kerran tehnyt somepostauksen aiheesta, jossa hän jäljittelee julkkisnaisten poseerauksia – omalla tavallaan.

Nyt on vuorossa Kardashian-kaunottaria – ja Maria jäljittelee heitä peruskerrasto päällään.

-Treenattiin taas tyttöjen kanssa poseeraamista meidän möksällä. Sanokaa mitä sanotte somevaikuttajan työstä, mut voin vannoa, että se ei oo helppoa. On tosi vaikeeta! Nää Kardashian-Jenner -klaanin muikit on ihan hullun notkeita. En tiedä et onks se tää mun viidenkympin ikä, se että skippaan aina venyttelyn ja kehonhuollon vai se, että oon vaan niin himmee jäykkis persoona, että en todellakaan taivu tolleen iisisti noihin ihan luonnollisiin perusasentoihin joiden idea on -öö- siis vissiin niinku kertoa elämästä ja esitellä itseä, Maria sivaltaa postauksessaan, jonka näet alta:

Moinen kettuilu ei ole jäänyt huomaamatta Iida Ketolalta, joka tunnetaan viihdejulkisuudesta monesta eri yhteydestä. Hän pamauttaa:

-Kiitos Maria Veitola ku muistutat omalla tavallasi et kaikilla on oikeus poseerata just miten tykkää ilman pelkoa siitä et mitä jos joku feministi nauraakin mun tavalle tuoda itseäni esille. Mun mielestä nää on edelleen itsensä nostamista ”nättejä tyttöjä” polkemalla.

Ketola jatkaa:

-Oikee feministi antais kaikkien poseerata just niinku haluu, eikä koittais tehä niistä poseista huumoria. Ja joo, varmasti joku kertoo, että Maria nauraa tässä itselleen, mut jooooopa joo.

Hän itse ei enää seuraa Veitolaa. Tämän vuoksi.

Veitola ei ilmeisesti ollut kiinnostunut Ketolan ulostulosta. Hän esti Iida Ketolan kokonaan. Asia käy ilmi Ketolan toisesta postauksesta.

Lisää luettavaa