Suomalainen laulajakaunotar bikineissä – kertoi olevansa vielä neitsyt

Tuuli on poseerannut biksuissa jussina.

Kansainvälistä uraa kehittelevä 21-vuotias laulaja Tuuli on ollut juhannuksen vietossa, kuten kaiketi jollain tapaa jokainen suomalainen.

Tuulilla on ollut hyvät maisemat viettää jussia, sillä hän on päässyt uimaan. Hän onkin julkaissut biksukuvia netissä. Lisää kuvia saa, kun nappaa nuolesta oikealla. Edes se, että hän oli loukannut itsensä ja käveli kepeillä, ei tahtia haitannut. Ja hän oli saanut vielä siniset kepitkin! Hiuksiin sointuvat.

Tuuli tuli tunnetuksi kahdeksan vuotta sitten Salaisuudet-sinkullaan. Hän yllätti joitakin aikoja sitten kertomalla olevansa vielä neitsyt. Se on rohkea teko tässä ajassa.

View this post on Instagram

glada vappen ja sillee 🤪☀️ tää juhannus menikin sit keppien kanssa 😂 oltiin viime viikonloppuna kaverin synttärijuhlissa ja uintireissu päätty lyhyeen ku astuin järven pohjassa olevaan rikkinäiseen lasipulloon. 🥺 michaelin reppuselässä rantaan ja desinfiointiaineet tulille! lähettiin juhlista kuitenki päivystykseen koska en pystyny kävelemään enkä edes kunnolla seisomaan. ja sain 2 viikoks SINISET KEPIT HAHAHA (lääkäri oli antamassa mulle mustia keppejä niin saatoin ehkä lowkey highkey vaatia näitä lol). kaikesta huolimatta on ollu IHANA juhannus ja eilen jo heitin kepit hetkeks pois koska halusin elää normaalisti 😂💙 ollaan otettu aurinkoa (niinkun kuvasta näkyy :D), syöty hyvin ja eletty hetkessä ✨ PARAS JUHANNUS EVER! miten te vietitte/vietätte juhannusta? ✌🏼

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

 

 

Aiheet: