Suomalainen tosi-tv-julkkis kärsii terveyspulmista ja aikoo lopettaa bilerallin

Tosi-tv:n veteraanikomistus Antti Kurhinen kirjoittaa tuoreimmassa blogipostauksessaan, että hänen pitäisi lopettaa bilettäminen. Syitä lienee monia mutta yksi on terveys. Antti ei enää ole nuorukainen. Kolmekymppinen kertoo kärsivänsä paitsi vatsaoireista myös ikäkriisistä.

Antti on tosin yrittänyt hillitä biletystä.

-Oon yrittänyt, mutta ei sitä sinkkumiehenä kovin montaa viikonloppua jaksa istua vaan himassa. Varsinkin kun kaikki frendit aina kuumottaa baanalle, Antti kirjoittaa postauksessaan.

Miekkonen tietää kyllä, millä baariralli saataisiin loppumaan. Ratkaisu olisi rakkaus.

-Nyt pitäisi kyllä löytää hyvä mimmi vihdoin viimein, rauhottua ja elellä tasapainoista elämää, kehittää itseä, opiskella paremmin yms. Missä siis olet unelmieni prinsessa? Saatat olla lähempänä kuin luuletkaan, mutta et itse sitä ymmärrä vielä, ehkä jonakin päivänä, toivottavasti ainakin. Niin kuin legendaarisen laulaja Viktro Tsoin sananlaskussa menee, ”kuolema on elämisen arvoista ja rakkaus on odottamisen arvoista”, jotenka olen valmis odottamaan, Antti runoilee.

Antti kertoo blogissaan myös lauluopiskeluistaan, laulaa (video) ja puhuu rankoista uniongelmistaan, jotka johtivat sairaalatutkimuksiin. Blogiin TÄSTÄ

Aiheet: