Suomalaisen missikaunottaren läpinäkyvä paita paljastaa poven!

Takavuosien Miss Helsinki ja nykyinen kisan organisaattori on ollut rohkeana.

Rosanna Kulju on löytänyt vaatekaapistaan uutukaisen, joka on sanalla sanoen jytäseksikäs!

Tällä kun lähtee baariin jytäämään, niin varmasti saa katseita osakseen. Harvennushakkuitakin tulee suoritettua, sillä osa miespuolisista kävelee seiniin ja joutuu narikkaan paikkauttamaan vammojaan.

Rosannan paita paljastaa läpinäkyvyytensä ansiosta, mutta kylläpä tuo leikkaus on melkoisen antava paksummankin kangasosion osalta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Harvoin postailen tämmösiä kuvia joissa en hymyile ja lähinnä sen takia, että tämä mun perusilme on aika resting bitch face 🤣 Haha. Minkäs sille voi 🙊 . Tajusin ku tein sitä IGTV videota, että @hairstylistjesserasinmaki on ollut mun kampaaja jo yli 4 vuotta. Miettikää vähän!! Oon myös käynyt esim @salonmilagro, @diamondclinicofficial ja @lashesbylotta yhtä kauan. Valitsen mun yhteistyökumppanit tarkasti, jokaisella näistä oon aluksi ollut ihan normaali maksava asiakas ja siitä ollaan kehitelty yhteistyötä. Enkä vaihtais näitä tyyppejä mihinkään, te ootte parhaita ❤️ . Niin mun asia oli, että Jesse oot maailman paras kampaaja, tää tukka on perrrrfect! Ja kiitos @frameda tuotteista jotka pitää tämän leijonanharjan hyvinvoivana ✨

Henkilön Rosanna Kulju 🧚🏻‍♀️ (@rosannakulju) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut