Suomalaisjulkkis raivostui hyväksikäyttökohusta: Tämän takia pedofiilien nimiä ei sovi julkaista!

23.01.2015

Hyväksikäyttökohu leimahti hiljattain sosiaalisessa mediassa kolmen miehen saatua pikkulapsiin kohdistuneista rikoksista yleisen mielipiteen mukaan liian pienet tuomiot.

Netissä on myös viime aikoina alettu julkaista kansalaistoimintana tuomittujen nimiä. Nyt Vuoden taikuriksi valittu mentalisti Pete Poskiparta, joka tunnetaan väkevänä yhteiskuntakriitikkona, avaa sanaisen arkkunsa. Hän jyrähtää:

-Mikä kohta jengillä jää tajuamatta siinä, miksi hyväksikäyttötapausten tiedot salataan? Mikä? Ei niitä salata siksi, että tekijöitä halutaan suojella vaan siksi, että uhreja suojellaan. Tajuatteko? Niitä uhreja. Niitä, joita on hyväksikäytetty. Niitä suojellaan! Ai miltä? No esim. naapurien kyttäämiseltä, juoruilta, koulukiusaamiselta ja erityisesti siltä ahdistukselta, jota aiheuttaa pelkästään tieto siitä, että tiedot johtavat myös heidän luo.

Poskiparta esittää olevansa pettynyt ihmisten yksiulotteisuuteen. Hänen kommenttiaan eivät monet miehen Facebookin keskusteluosiossa ymmärrä, joten Pete vääntää rautalangasta:

-Niin ja koska vajaaälyiset luulevat tätäkin pedofiilien puolusteluksi niin totean, että heidän saamansa tuomiot ovat aivan liian pieniä! Silti uhrit ovat kärsineet jo tarpeeksi, että siihen enää tarvitsee ulkopuolisten lisätä heidän pahoinvointiaan. Saatana!

 

Lisää luettavaa