Suomalaisnaisen sekstailupuuhat päättyivät ikävästi – nyt yskittää ja kyselee vertaistukea

Nyt ei mennyt niin kuin Strömsössä.

06.06.2023

Suomalaiset ovat nykyään kovin avoimia yksityiselämästään. Niin tämäkin nainen, joka päätti kysyä Naistenhuone-Facebook-ryhmästä apua kiusalliseen tilanteeseen. Vertaisapu oli tarpeen ennen kuin nainen pääsisi kuulemma lääkärin hoivaan.

-Toivoisin asiallista keskustelua enkä kaipaa kommentteja siitä kuinka tyhmä ja ajattelematon olin, tiedän sen itsekin, hän aloitti keskustelun.

Kuvaksi hän oli laittanut vauvaöljypullon. Ongelma oli se, että kyseisen pullon tuotosta oli päätynyt väärään paikkaan. Näin nainen selitti:

-Ensin öljyttiin rinnat ja bibbelsiä hinksuteltiin rintojen välissä. Sen jälkeen aloin antamaan oraalista nautintoa eikä bibbelsiä tajuttu siinä tilanteessa pyyhkiä tai pestä.

Bibbelsissä oli kuulemma ollut runsaasti öljyä.

Sitä oli nyt sitten päätynyt kurkkuun toimintojen seurauksena. Nyt yskittää, kurkku on kuiva ja nainen joutuu juomaan jatkuvasti. Mutta mikään ei auta. Tupakoinnin yhteydessä tulee viiltävä tunne ja henkeä ahdistaa. Myös oksennuksia on tullut.

Nainen on menossa hoitajalle tai lääkärille, mutta hän kyseli ryhmän kanssasisarilta etukäteen, kannattaako olla huolissaan jos öljyä olisi mennyt vaikka keuhkoihin. Naistenhuonelaisten suulla hänelle vakuutellaan, ettei näin ole voinut käydä. Syy: Bibbelsissä ei ole voinut olla niin paljon vauvaöljyä – kuitenkaan.

Lisää luettavaa