Suomalaisnaiset vastaavat: Voiko lihava mies olla seksikäs?

Suomalaisessa someryhmässä Tavoitteena terveellisempi elämä kysyttiin voiko lihava mies olla seksikäs.

03.02.2020

Como kävi läpi vastaukset. Tämä selvisi:

Yli viidestäkymmenestä vastauksesta todella suurin osa (eli ainakin 90 prosenttia naisista) viestitti, että paino ja seksikkyys eivät korreloi. Eli ylipainoinen mies voi todella olla seksikäs. Kyse on muista asioista.

-Oikeanlainen karisma on helvetin seksikästä. Esim. Jack Black ei oo mikään lihaskimppu, mut kyl se mun mielestä on seksikäs. Just sen persoonan ja karisman takia. Silloin se paino on ihan toissijainen asia, kirjoitti muuan nainen.

-Mä tykkään isoista miehistä. Ja mulle ei ole oikeestaan mitään merkitystä onko se isous lihasta vai läskiä. Kahden noin 150-kiloisen kanssa olen seurustellut. Eli mun makuun ylipainoinen mies voi olla todella seksikäs ihan vain ulkoisestikin. Sen lisäksi tietysti jos seurustelua miettii niin se seksikkyys tulee muista asioista vaikkei ulkonäkö omaan makuun täydellinen oliskaan, komppasi toinen.

-Enemmä mä tykkään miähist millä on vatsaa kun mistään yli timmeistä…

-Seksikkyys on muutakin kun ulkonäkö, ja kyllä vatsakas mies voi olla sexy!

-Olen seurustellut viimeiset 9v ylipainoisen kanssa. Ei häiritse minua. Ite oon tämmönen pakkasen raiskaama pulkannaru ni kai me tasapainotetaan toisiamme .

Ilahduttavaa oli huomata, että vastaajissa ylipainoista miestä komppaavissa oli sekä alle kolme- että yli kolmekymppisiä. Eli kyse ei ole mistään ikäasiasta.

Kyllä suomalaiset naiset tykkäävät meistä suomalaisista miehistä, ja me tykkäämme heistä. Ihanaa!

Lisää luettavaa