Suomalaispaparazzi kertoo uskomattoman tarinan Bam Margeran sekoilukuvan takaa

Matt Rogers, Wikimedia Commons

Nyt oli tuuria.

Paparazzina toimiva Panu Hörkkö kertoo Instagram-tilillään tarinoita kuviensa takaa.

Maailmantähti Bam Margera vieraili joitakin vuosia sitten Suomessa. Lehdet kiljuivat hänen joutumisestaan putkaan. Paparazzi sai kiinniotosta kuvat, mutta itse tilanne syntyi todella erikoisen sattuman kautta. Näin paparazzi kertoo:

-Etsin miestä kolme vuorokautta, mutta olin koko ajan askeleen jäljessä. Menin johonkin, niin Bam oli juuri lähtenyt sieltä jne. Päätin siis luovuttaa. Menin turhautuneena himaan ja painelin myöhään yöllä goisimaan. Olin jo melkein nukahtanut, kun ulkoa alkoi kuulua hirveää karjuntaa ja näyteikkunoiden hakkaamista. Tilanteeseen toi lisädramatiikkaa naishenkilön hysteerinen itku ja epätoivon huudot.

-Menin väsyneenä ikkunaan katsomaan, että mitä helvettiä, niin en voinut uskoa silmiäni: Bam Margera se siellä takoi läheisen kultakaupan näyteikkunaa ja huusi kuin hyeena tappavansa Nicole-vaimonsa. Nicole puolestaan itki kadun toisella puolella puristaen pientä koiranpentua rintaansa vasten. Neidin toinen silmä oli musta ja pahasti turvoksissa. Vedin Reinot jalkaan ja juoksin autoon. Poliisit saapuivat tapahtumapaikalle samaan aikaan kanssani.

-Bam kiidätettiin Töölön kisahallin putkaan yöunille. Sain hyvät kuvat. Aamulla putkasta päästyään Bam meni Andy McCoyn luokse jatkamaan sekoilua. Andy kertoo uudessa kirjassaan, että hänellä tuli tuolloin mitta täyteen Jackass-tähteä. Andy pisti puukon Bamin kurkulle ja käski tämän painua v***uun. Dokkaria ei tämän jälkeen enää filmattu, eikä Bamia ole sen koommin Suomessa näkynyt. Sen pituinen se.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hollywood-tähti Bam Margera on taas otsikoissa, kun mies kamppailee alkoholiongelmansa kanssa rapakon takana. Kerronpa miehestä huvittavan tarinan ammattini näkövinkkelistä. Bam tuli kesällä 2016 filmaamaan Andy McCoysta Earth Rocker -dokumenttia Helsinkiin. Kyseinen dokkari ei ikinä valmistunut, eikä varmaan koskaan valmistukaan. Todellisuudessa Bamin reissu oli pelkkää sekoilua, joten sanomattakin oli selvää, että meidän aviisissa aihe herätti kiinnostusta. Bamista tuli heti toimitukseen lukuisia vinkkejä. Miestä bongattiin ympäri Suomea, mutta mulla oli vaikeuksia löytää häntä. Etsin miestä kolme vuorokautta, mutta olin koko ajan askeleen jäljessä. Menin johonkin, niin Bam oli juuri lähtenyt sieltä jne. Päätin siis luovuttaa. Menin turhautuneena himaan ja painelin myöhään yöllä goisimaan. Olin jo melkein nukahtanut, kun ulkoa alkoi kuulua hirveää karjuntaa ja näyteikkunoiden hakkaamista. Tilanteeseen toi lisädramatiikkaa naishenkilön hysteerinen itku ja epätoivon huudot. Menin väsyneenä ikkunaan katsomaan, että mitä helvettiä, niin en voinut uskoa silmiäni: Bam Margera se siellä takoi läheisen kultakaupan näyteikkunaa ja huusi kuin hyeena tappavansa Nicole-vaimonsa. Nicole puolestaan itki kadun toisella puolella puristaen pientä koiranpentua rintaansa vasten. Neidin toinen silmä oli musta ja pahasti turvoksissa. Vedin Reinot jalkaan ja juoksin autoon. Poliisit saapuivat tapahtumapaikalle samaan aikaan kanssani. Bam kiidätettiin Töölön kisahallin putkaan yöunille. Sain hyvät kuvat, jotka julkaistiin Seiskan lisäksi maailmanlaajuisesti. Aamulla putkasta päästyään Bam meni Andy McCoyn luokse jatkamaan sekoilua. Andy kertoo uudessa kirjassaan, että hänellä tuli tuolloin mitta täyteen Jackass-tähteä. Andy pisti puukon Bamin kurkulle ja käski tämän painua v***uun. Dokkaria ei tämän jälkeen enää filmattu, eikä Bamia ole sen koommin Suomessa näkynyt. Sen pituinen se. Hopefully you will manage stop using alcohol, @bam__margera #seiska #andymccoy #seiskanpaparazzi #helsinki #bammargera #jackass #alcohol

Henkilön Seiskan paparazzi Panu Hörkkö (@panuhorkko) jakama julkaisu

Aiheet: