Suomen kovin roustaaja ilkkui Jussi-palkinnon maan rakoon: ”Kas kun ei asbestia”

Betoni-Jussi. Voiko jundempaa olla.

25.03.2024

Antto Terras tunnetaan hauskoista kirjoistaan, mutta hän on mies joka toi roast-kulttuurin Suomeen.

Kaikki muistamme henkeä salpaavat hetket, joita on päätynyt myös Youtuben ihmeelliseen maailmaan Anton järjestämistä julkkisroasteista. Emme käy tarkemmin erittelemään mitä historiallisia, leuat loksauttavia asioita on tapahtunut. Tietäjät tietävät ja Youtube tietää.

Mutta nyt. Nyt Antto Terras on mennyt ja roustannut Jussi-palkinnot. Nehän jaettiin hetki sitten. Ennen muuta Antto on roustannut betoni-Jussit.

-Milloin Jussi-gaala päivittyy tähän päivään ja voittajien ansaitsemaan moodiin? Betoni-Jussi!? Siis betoni! Oscar-patsas on päällystetty 24 karaatin kullalla, betoni valmistetaan vedestä ja sementistä, ruoskii Terras Facessa.

Hän jatkaa, että joskus 70-luvulla kun betonista raaka-aineena päätettiin saattoi betoni olla mitä kuuminta rakenusmateriaalia ja taistolaisestikin pätevää kamaa.

-Mutta pliis. Hyvä ettei Asbesti-Jussi! Terras parahtaa.

-Kiva tehdä elämäntyö leffan parissa ja saada palkinnoksi jokin laastipysti. Suomesta löytyy sentään jopa marmoria, että ei ole pakko kultaa olla.

Betoni-Jussi on yksi Jussi-palkinnoista ja sen myöntää Filmiaura elämäntyöstä elokuvien eteen. Tänä vuonna sen sai Kati Outinen.

Lisää luettavaa