Suomen suosituin bileyhtye julkaisi videon – uralla satoja miljoonia katselukertoja: ”Suomi-Tuben oma Sons of Anarchy”

Vauhti kiihtyy!

24.04.2022

Portion Boys julkaisi tänään uuden kappaleen ja siihen musiikkivideon.

Kaasu pohjaan -niminen biisi on kuullaan myös MC Helper beKINGs -elokuvassa, joka sekin ilmestyy Suomessa leffateattereihin tänään.

MC Helper beKINGsin pääosissa keulivat Kaitsu Walfrid Rinkinen, Janne Kaperi, Tuomas Rinkinen, Joel Hirvonen, Celin El Azizi ja Sami Kemell. Sivuvaunussa näyttelevät myös Tommi Korpela, Jenni Kokander, Tatu Sinisalo, Ilona Chevakova sekä Suomen Youtube-skenen ykkösnimiä.

Tiedote kertoo MC Helper beKINGsistä seuraavaa:

”Suomi-Tuben oma Sons of Anarchy… on ensimmäinen suomalainen YouTube-maailmasta alkunsa saanut pitkä valkokangaselokuva. MC Helperin on luonut stunt-sketsiryhmä Biisonimafia, ja sen matkaa teatterileffaksi on seurattu Ylen Punkaharjun pojat -sarjassa, joka on tämän kevään Kultaisen Venlan Vuoden ohjelma -palkinnon yleisöäänestyksen finalisti. Nyt elokuvateatteriensi-iltansa saava leffa on suosittujen MC Helper -lyhytelokuvien esiosa ja taustatarina, joka kertoo, kuinka MC Helper -mopokerhon stoori alkoi.”

Yli 10-vuotisen ja kovassa nousukiidossa olevan uran tehnyt Portion Boys on raivannut positiivisella hyvän mielen tekemisellä itsensä yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 110 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 50 miljoonaa.

Katso video alta.

YouTube video

 

Lisää luettavaa