Suomessa järjestetään megalomaaniset joulufestarit – nyt tulee Mad X-mas Festival!

Musaa ja tuunattuja autoja. Sitä on uusi joulufestaritapahtuma Tampereella.

30.10.2021

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.–5.12.2021 festarit, joista löytyy niin musiikkia kuin autojakin.

Kolmipäiväinen Mad X-mas Festival mainostaa olevansa Suomen suurin pikkujoulufestivaali, joka tuo saman katon alle kuumimmat kotimaiset tähdet, ysäriartistit ja kansainväliset EDM-artistit.  Latela Car Showssa puolestaan on esillä yli sata huipputuunattua autoa. 

– Idea uuden Mad X-mas Festivalin järjestämiseen lähti siitä, että halusimme toteuttaa kunnon festarit talven keskelle eikä vastaavaa tapahtumakokonaisuutta ole koskaan aiemmin järjestetty. Pitkittynyt pandemia on saanut kansan haaveilemaan kunnon juhlista ja megatapahtumien paluusta, kertoo Mad X-mas Festivalin toteuttamisesta vastaava Lars Kivistö.

Perjantaina 3.12. juhlitaan Suomi-teemalla ja lavalle nousevat muun muassa Sanni, Evelina, Poju ja Kuumaa. Lauantaina 4.12. teemana on Ysärin parhaat ja tähtinä nähdään esimerkiksi Masterboy & Beatrix Delgado, La Cream, Daze, Haddaway, Dr. Alban ja Chorale. Sunnuntaina 5.12. on vuorossa EDM & Hardstyle -teema ja silloin yleisöä viihdyttävät muun muassa Ben Nicky, Blasterjaxx, Da Tweekaz, Milla Lehto, Dj Orkidea ja Dj Orion. Mad X-mas Festivalin ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa