Täh! Suomalaisjulkimo kauppaa miljoonaa kortsua!

Promokuva

Tosi-tv:n parista tuttu Antti Kurhinen on ”lähtenyt kortsubisnekseen”. Hän kauppaa noin miljonaa kortsua.

-Voitte turvallisesti ja mukavan laadukkaan liukkaasti ajella ees taas, ihan niin kuin Koneen hissi konsanaan, Antti kirjoittaa Instagramissa.

Kumit kuulemma myydään tukkuerissä, eli ihan pikkupakkausta on taviskuluttajan ihan turha mennä kyselemään.

Comon toimittajan kysellessä miehen alanvaihdoksesta tarkemmin, Antti totesi, että siitä ei ole kyse, ja että hän ”vain auttaa kaveriaan”.

Hei sinä seksin ammattilainen tai ihan vaan huvin vuoksi seksistä nauttiva amatööri, nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada itsellesi laadukas ja turvallinen lisä petipuuhasteluusi aivan uskomattoman edullisesti????! Minulla olisi teille tarjolla huippulaadukas First Night merkkinen luksuskondomi, jonka avulla voitte turvallisesti ja mukavan laadukkaan liukkaasti ajella ees taas, ihan niin kuin Koneen hissi konsanaan ?????✅?! Kondomit myydään tukkupakkauksessa, jossa on yhteensä 3×48, eli yhteensä sen 144 kpl luksuskondomia. Suomalaiset kun tykkäävät mansikoista, jotenka mikä sen parempaa kuin tuntea mansikanmakuinen mehevä mela suussasi ???! Tosiaan normaalihinta tämmöiselle pakkaukselle olisi varmasti noin 200e vähintään, mutta minulta saatte tämän tukkupakkauksen vaivaiseen 70 euron hintaan ????!!! Kuullostaako liian liukkaan ja maukkaan hyvältä ollaakseen totta ?? Ei hätää, voit koeajaa yhden luksuskondomin aivan ilmaiseksi, eikä tarvitse edes palauttaa, vaikkakin tällä laadulla voisi useammankin pidemmän sisäänajon tehdä ??! Eli ota rohkeasti minuun yhteyttä yv.niin neuvotellaan sulle paras mahdollinen tapa saada nämä ainutlaatuiset luksuskondomit käteesi tai suoraan kaluusi ??! Ps. Paketteja on riittävästi, jotenka isompiakin tilauksia voidaan ottaa vastaan! SAA JAKAA! Liukkain mansikkaterveisin ???, Kortsu-Keisari-Kurhinen #luksuskondomit #liukkaastijaturvallisestiperille #laatuseksiäarvostaville #turvaseksi #liukkailleladuille #käytäkondomia

Kuva, jonka Antti Kurhinen (@anttikurhinen) julkaisi

Aiheet: