Tämä suomalaisjulkkis tähtää suurvallan musamarkkinoille!

Eilen uutisoitiin tosi-tv-ammattilainen Antti Kurhisen siirtymisestä musiikkibisnekseen. Seiska-lehti kertoi, että kolmella kaudella Suomen BB-talossa vieraillut ja peräti yli kaksi kuukautta venäläisessä tosi-tv-ohjelmassa, Dom-2:ssa esiintynyt mies aikoo levyttää.

Antti on mukana Diana Ballin ja Juliet Hornetin Drama Kaput –duon tekemällä singlellä, joka näkee päivänvalon lähitulevaisuudessa. Muusikonalku aloittaa lauluopintonsa tänään.

-Yrittänyttä ei laiteta. Kaikki mahdotonkin on mahdollista, rajusti mielipiteitä jakava viihdepersoona kommentoi uutta aluevalloitustaan Comolle.

Antin tarkoituksena on hälventää musiikkiyleisön ennakkoluulot ajan myötä. Roomaakaan ei hänen mukaansa rakennettu päivässä. Mies kuitenkin tietää, ettei tehtävä ole helppo, koska viihdepersoonan maine istuu otsassa kuin päivän paahtama lokin kakka.

Mutta nyt sitten järjen hiventä koko touhuun. Antilla on itse asiassa hieman suurempiakin suunnitelmia, jotka käyvät järkeen:

-Tarkoitus on päästä Venäjän markkinoille, minullahan on siellä nyt valmiiksi pedattu näkyvyys Dom-2-ohjeman jälkeen.

Dom-2-showta katsoo päivittäin yli 40 miljoonaa ihmistä, ja se on Venäjän pitkäikäisimpiä tv-produktioita seitsemän vuoden iällään.

Antti on saanut paljon julkisuutta naapurimaassa, ja jopa kauppojen vartijat ovat juosseet hänen peräänsä pyytämään nimmaria. Antti pitää jatkuvasti venäläisille faneilleen videobogia.

-Musiikki tulee olemaan räväkkää, mutta toistaiseksi pidämme kaiken vielä salaisuutena. Muodikkuus on päivän sana, ja mahdollisimman suuri kohderyhmä, Antti toteaa Comolle.

-Yksi suurimmista idoleistani on Michael Jackson.