Tämän hetken kolme kovinta ja kauneinta suomalaista julkkisnaista Suomessa!

Ei vastaväitteitä.

Tällä hetkellä Suomen viihdemediaa ja varsinkin internetiä dominoi vahvasti kolme nuorta ja kaunista suomalaisneitokaista.

Mitä tahansa heistä uutisoidaan, se kiinnostaa. Kansalaiset suorastaan imevät itseensä tietoa heistä. Myös kritiikin ääniä kuuluu, mutta yhtä kaikki, karavaani kulkee.

Ehkä eniten ”palstatilaa” nyppii tällä hetkellä Maisa Torppa. Kohusuhdeväitteet ovat saaneet Maisan niin kiinnostavaksi, että pelkästään Vauva-keskustelupalstalla on aiheesta tuhansia viestejä. Tätä kirjoitettaessa myös Comon päivän suosituimmat TOP-5-listaa dominoi Maisa – neljä viidestä jutusta liittyy Maisaan.

Sara Sieppi on muuttanut ja Hymy-lehden mukaan hänellä on miljonäärirakas. Sara Sieppi kiinnostaa aina. Kun hän lisää kuvan Instaan, sitä syöksytään katsomaan. Sara onkin ehdottomasti kovimpia suomalaisia julkkisnaisia tällä hetkellä.

Hieman surullisemmasta yhteydestä on tuttu Janita Lukkarinen. Syöpää sairastava nainen auttaa omalla esimerkillään eli kertomalla syövästään julkisuudessa monia syöpäkohtalon kokeneita, ja myös läheisiä. Hänestä kertovat jutut ovat äärimmäisen luettuja.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut