Tiedätkö sinä mikä on tämän päivän trendisanan ”Karenin” takana – lue ja katso!

Netissä ei ole voinut olla törmäämättä ilmiöön nimeltä Karen. Mistä on kyse?

Muuan keskustelupalstan kävijä selittää tarkoin ja seikkaperäisesti, mikä on tämä Karen, josta niin vouhotetaan joka puolella.

Kas näin, kiitos analyysistä:

Kareniksi kutsutaan Yhdysvalloissa useimmiten valkoihoista, n. 30-60-vuotiasta naista, joka vähittäismyymälöissä, ravitsemus- ja/tai majoitusliikkeissä (tai ylipäätään missä vain) loukkaantuu verisesti jos kokee (etu)oikeuksiaan loukatun. Karen vaatii Mäkissä alennusta Burger Kingin kupongilla, saa itkupotkuraivarin kun hänelle selitetään miten asiat ovat ja uhkaa haastaa koko puljun oikeuteen. Työpaikalla hän syö toisten eväät ja koulussa nolaa lapsensa vaatimalla opettajalta arvosanojen korotusta. Naapureitaan hän terrorisoi antamalla räksyttävän sessensä kuseksia toisten autonkylkiin ja paskoa nurmikoille, sukulaistytön häissä hän haukkuu tarjoilun, juhlapaikan, morsiamen ja anopin tuotuaan häälahjaksi kierrätyskeskuksesta ostamansa Ikean Beräkna-maljakon. Omasta mielestään hän on aina oikeassa, todellisuudessa hän on omahyväinen kusipää, joka ei typeränä tajua, miksi kukaan ei viihdy hänen seurassaan vapaaehtoisesti.

Karen-videoita on netti pullollaan. Monet kareneista eivät esimerkiksi suostu käyttämään julkisissa tiloissa koronamaskia. Tässä alla muuan nettivideoista, ja tässä koosteessa on myös hauska yksityiskohta. Taustalla soi uudelleensanoitus Dolly Partonin hitistä Jolene. Heh heh.

YouTube video