Twerk-tähti Tinze kiinnitettiin Universal-levy-yhtiölle

Tinze oli nyt Universalilla.

Universal Music Oy on tehnyt artistisopimuksen 29-vuotiaan twerk-tanssin supertähden Tinzen (Tia-Maria Sokka) kanssa.

”Uuden ajan artistikonsepti on movement, joka yhdistää maailmalla suositun tanssilajin twerkin ja musiikin Tinzen säkenöivän persoonan kautta”, hehkuttaa tiedote.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa Tinzen videoiden taustalla soivat Universal-levy-yhtiön artistit. Tiedote kertoo asian näin:

”Hänen suunnittelemansa visiot ja koreografiat yhdistyvät tuottajien ja artistiyhteistöiden kautta kappaleiksi. Hän haluaa julkaista brändinsä alla musiikkia, joka saa ihmiset tanssimaan ja tuntemaan itsensä vapautuneeksi tanssin kautta. ”Tinze on oma vaikuttava mediansa, jolla on merkittävät seuraajamäärät sosiaalisessa mediassa (YouTube 628 000 tilaajaa, Instagram 295 000 seuraajaa, TikTok 34 000 seuraajaa).

”Hänen YouTube-videonsa keräävät miljoonia katselukertoja, tanssitunnit ovat loppuunmyytyjä ja hän on arvostettu opettaja ympäri maailmaa. Urallaan useita kilpailuja voittanut Tinze on myös perustanut omaa nimeä kantavan tanssistudion. Hänen ideologiaan kuuluvat energisyys, kehopositiivisuus ja lupa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.”

Aiheet: