Ulkomaalaiset kertovat estottomista ja rivoista seksikokemuksistaan suomalaissaunassa: ”Luulin tukehtuvani!”

03.04.2017

Biginfinland-sivustolle on kerätty yhteen ulkomaalaisten kertomuksia siitä, millaista oli harrastaa seksiä suomalaissaunassa.

Eräs sekstaajista kertoo, miten oli jo Suomeen matkatessaan päättänyt hässiä saunan lauteilla. Hän huomasi kuitenkin nopeasti, että seksin harrastaminen saunassa on kuumaa puuhaa – eikä sillä hyvällä tavalla. Hän myös kertoo, miten kuivuus aiheutti ongelmia kitkan suhteen. Hän varoittaa muita ulkomaalaisia seksisaunasta intoilevia siitä, että korut poltavat ihoa saunoessa ja sekstaillessa.

Toinen Suomessa vieraillut paljastaa, että luuli kuolevansa seksin aikana. Kyseessä oli kuitenkin vain hapenpuute kuumassa saunassa vaakamamboilusta. Hänkin muistuttaa, että korut ja sormukset sun muut kannattaa riisua pois, ennen kuin saunaan astelee.

Kolmas taas puolestaan kertoo, miten suomalaiset eivät ajattele saunaa ja siellä nähtävää alastomuutta seksuaalisena. Hänkin kertoo tunteneensa olonsa heikoksi saunaseksin aikana.

Kaikki kiteyttävät kertomansa yksinkertaisesti niin, että seksi saunassa on kivaa, mutta muualla vielä hauskempaa. Ja näinhän se on!

Kertomukset voit lukea täältä.

 

Lisää luettavaa