Antti Kurhisen elämä mullistui kuukausi sitten – työtön, ei autoa…

Antti kertoo surullisen kohtalonsa.

16.03.2024

Mediapersoonanakin tunnettu Antti Kurhinen on toiminut viime aikoina liikennöintialan yrittäjänä – hänellä on ollut oma taksiyritys.

Kuukausi sitten kaikki muuttui kertarysäyksellä.

Nimenomaan kertarysäyksellä.

Kaksi taksiautoa ajoi peräkkäin Helsingissä, kun ensimmäinen auto yhtäkkiä jarrutti. Antti ajoi takana tullutta taksia ja karautti edellä ajavan perään. Molemmilla autoilla oli matkustajat kyydissä. Paikalle tuli poliisi ja ambulanssi.

Antti syyttää tapauksesta edellä ajanutta, sillä tämä jarrutti hänen mukaansa aivan turhaan. Edellä ajanut kuljettaja oli katsonut, että tietä ylittää suojatien kohdalla ihminen. Suojatie oli kuitenkin estein suljettu, eli se ei ollut käytössä.

Antin auto on ollut tämän jälkeen korjattavana pajalla jo yli kuukauden, koska se ei lataa. Odotettavissa oleva korjausaika on yhteensä jopa pari kuukautta. Kaiken lisäksi Antti on joutunut tappelemaan vakuutusyhtiön kanssa, sillä se pitää perään ajanutta Anttia syyllisenä.

-Olen ollut käytännössä autoton ja työtön, Antti suree.

Antilla on sähköinen Nissan.

-Kaiken lisäksi Nissan laski kaksi viikkoa sit mun automallin hintaa 10 000 euroa, mies pudistelee päätään.

Mies sanookin etsivänsä nyt uutta työtä. Hän sanoo lähettäneensä hakemuksia automyyjäksi, potilaskuljetuksiin ja niin edelleen.

Lisää luettavaa